divendres, 12 de desembre de 2014

VOLEM TORRE GARCINI I ELS SEUS JARDINS
VEÍNS I VEÏNES INFORMACIÓ IMPORTANT:

Aquest matí a les 8 del matí l'empresa Núñez i Navarro ha fet treure els rètols d'enderroc que havien penjat ahir.

Gràcies als veïns del passatge que hant  estat alerta del que passa a la masia i a la ràpida intervenció de tots nosaltres, que  vàrem enviar correus a la Regidora i a a tothom implicat, a la Coordinadora d'entitats que també es va bellugar al respecte i al fet que ens vàrem personar a la   Comissió d'Hàbitat Urbà i Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona , que es va fer ahir a l'Ajuntament, el vídeo de la qual un company ens va facilitar on estàvem presents tots els partits i on es va tractar el tema de Can Garcini, sembla que algú amb prou influència ha mogut els fils i de moment han despenjat els cartells d'enderroc.

Cal continuar amb la lluita veïnal, ens hem reunit avui gent de la Plataforma per decidir els actes a dur a terme demà.  A la fi de no perjudicar al nostres veïns de Mercat i no interferir en  la seva festa, ens personarem amb les pancartes, totes les que es vulguin o es puguin fer, farem un llacets verds per posar en les solapes de tots els veïns que es vulguin afegir a la reivindicació, s'intentarà parlar amb l'alcalde i al final de l'acte d'inauguració podem cridar les consignes que calgui. A les pancartes cal indicar  "VOLEM TORRE GARCINI I ELS SEUS JARDINS".

TOTHOM QUE S'HI VULGUI AFEGIR HA D'ESTAR, A LES 9,30 DEL MATÍ EN LA PLAÇA ON HI HA L'ARBRE VERD DE NADAL, sembla que l'alcalde es presentarà prou d'hora. 

LA PLATAFORMA SALVEM TORRE GARCINI