dijous, 1 de maig de 2014

PER FI UN LLIBRE QUE ENS PARLA DELS BARRIS DEL VOLTANT DE LA MUNTANYA PELADA - Guinardó - Baix Guinardó i Can Baró.Amics i Amigues del Guinardó - Baix Guinardói Can Baró, l'editorial EFEDÓS, productora de la col·lecció de llibres sobre la història dels barris de Barcelona  (L'ABANS HORTA, L'ABANS SANT ANDREU, L'ABANS GRACIA i d'altres), ha oferit als membres de EL POU, la possibilitat de fer el mateix amb els barris del Guinardó.

És un projecte molt interessant, ja sabeu que a nivell de barri no existeix cap llibre que expliqui i doni fe de la història recent d'aquesta part de Barcelona i ser els primer és sempre un privilegi i un honor per a qualsevol persona interessada en la història local.

Hi formem par de l'equip:   Joan Corbera, Juanjo Fernández, Carlota Giménez, Andreu Marfull. Carme Martín i Carles Sanz, els quals a partir del dia 7 de maig, estarem a la vostra disposició per a recollir les vostres fotos familiars on es reprodueixin carrers, festes, activitats, paisatges festes majors, etc, dels barris del Guinardó. 

També us podeu acostar fins el Mas Guinardó, els dimècres de 18 a 21, on un parell de nosaltres us atendran amb la mateixa finalitat.

Les fotos escollides i el nom de les persones que les cedeixen per confeccionar el llibre, seran citades en el seu interior i totes les fotos seran degudament retornades als seus propietaris.

Us hi esperem .!!