diumenge, 9 de febrer de 2014

HEM SALVAT RAVETLLAT PLA

                                                          Vídeo de la finca Ravetllat-Pla


Link d'interès sobre el tema en aquest bloc:
Avui tot just en una reunió del grup AMICS DE CAN GARCINI, una persona que pertany a l'Associació de Veïns Joan Maragall, ens ha confirmat que la finca RAVETLLAT PLA ,ja és oficialment de l'Ajuntament, és a dir, per usdefruït del barri.

En efecte la Fundació Ramón Pla Armengol i l'Ajuntament de Barcelona han arribat a un acord que es resum en els següents punts:

  • Tota la finca, jardins i casa passen a mans e l'Ajuntament.
  • La casa es convertirà en museu de mobles antics, tal com era voluntad de la sra. Pla
  • La restauració de la casa i gestió del museu s'encarregarà la Fundació.
  • L'Ajuntament posarà els jardins al servei de barri rehabilitant els seus grans jardins per etapes.
  • La part de baix es destinarà a horts urbans, acomplint el desig expressat en nom dels veïns per l'AA VV Joan Maragall al respecte.

Quan sentim notícies com aquesta tots ens sentim molt contents però, darrera de cada guany hi ha molta feina invisible de persones que treballen desinteressadant a fi que el barri estigui en millors condicions, agrupacions, plataformes, associacions de veïns, etc.

Com hem dit ja, una notícia excel·lent i no podem menys que felicitar-nos i felicitar a l'Associació de Veïns Joan Maragall que ha estat lluitant perquè tot plegat arribés a bon fi. També cal felicitar a tot el veïnat que ha anat fent seguiment dels moviments que es produïen en l'interior de la finca i avisaven a l'Ajuntament per posar-los al corrent. 

LA UNITAT ÉS IMPORTANT , és sens dubte,  la força de les persones.