dilluns, 10 de juny de 2013

TORRE GARCINI - els veïns es belluguen
Dissabte passat a les 9 del matí tothom estava ja disposat a treballar, es va muntar l'exposició, les taules , es van col.locar les banderoles tant necessàries per donar-li al lloc un aspecte de festa però, els elements no ens van acompanyar, va caure un xàfec del déu. En Núñez va demanar empara al déus per aconseguir tombar-nos l'acte?.

Ho vàrem recollit tot corre-cuita, i mullats fin els moll de l'os, vàrem tornar a casa nostra empiucats, tants mesos d'esforç per a res!, pensàvem.

Però com som tossuts, al cap d'una hora el mal temps havia mig escampat i tota decidida vaig agafar els estris i em vaig dir a mi mateixa, jo pinto el mural com sigui. Així que vaig tornar cap al Passatge Garcini i entre els veïns i jo mateixa, VÀREM POSAR-NOS EN CONTACTE AMB LA RESTA i la festa va tornar a començar com si res no hagués passat, el resultat està resumit en el vídeo.

Gràcies a totes i tots els veïns que ens varen acompanyar i afegir a la reivindicació  SALVEM TORRE GARCINI, tot firmant el plec de signatures que hi havia sobre la taula informativa.

Aquest vídeo el devem a un dels veïns, en Leopold Magriñà que molt amablement, ens l'ha facilitat per a la seva difusió.

La foto és d'en Gabriel de Jòdar.

Esperem que la nostra obra d'art pugui ser respectada, al menys un temps.

7 comentaris:

Mireia Nieto ha dit...

Felicitats per tot el que esteu fent!

Andreu Marfull i Pujadas ha dit...

Al final vau vèncer els elements! Una iniciativa molt maca i important pel barri.
Felicitats!

SalvemlaRotonda ha dit...

Molta força i felicitats per les mobilitzacions!

carme ha dit...

cal concienciar-nos tots plegats que si no ens movem no farem res.

e080 ha dit...

lei una noticia en ElPais -año 2012- que me resultó muy curiosa- Una vecina del Guinardó atesoró una estupensa coleccion de muebles en su xalet.

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/05/05/catalunya/1336245792_198592.html

carme ha dit...

si era la Núria Pla una altra lluIïta del barri, pots trobar la història en aquest vloc si t'interessa.

e080 ha dit...

lo ignoraba, muy bien que lo hayas denunciado.