divendres, 2 de març del 2012

TURÓ DE LA ROVIRA entre Gràcia i Guinardó

                                   La Troup d'Història pren el carrer


En gran part, estem recuperant el gaudi de caminar i redescobrir els nostres barris, carrers, edificis, parcs i muntanyes, aquells que han format sempre part del nostre paisatge quotidià i que havíem  oblidat en el voraginos món de les nostres obligacions familiars.  

Ara disposem de temps i ens tornen a enamorar dels seus racons,  dels seus encants amagats que,  a contracor,  havíem deixat oblidats.

Un munt de prejubilats, jubilats i aspirants de jubilats, omplen els nostres carrers i ja no solament miren les obres que fa l'Ajuntament, han pres l'asfalt de la ciutat i càmera en ma, prenen els barris un per un plens de ganes de compartir temps i coneixements vitals.

Aquest cop, hem  visitat el parc Güell i una part del turó de la Rovira, bateries antiaeries incloses, des on es pot admirar  una vista de 360 graus del pla de  Barcelona , i dels barris: d'Horta, Carmel, Font d'en Fargues, Guinardó, Gràcia, Vall d'Hebron, Vallcarca, etc. fantàstiques.

Donar les gràcies a Josep Maria Contel, sense el qual no haguéssim conegut al detall la història de les bateries antiaeries del turó de la Rovira .

Us conviden a visitar el turó amb nosaltres.



*Fotos del grup: TROUP D'HISTÒRIA

4 comentaris:

Eastriver ha dit...

Us apunto... Interessant projecte. Molta feina feta en les vostres planes; feina gustosa. Visc al Guinardó, de fet tocant al Camp de l'Arpa.

carme ha dit...

agraeixo el telègrama, bon bona, jaja

Sandra ha dit...

Hola Carme, exactament al minut 9.20, on és? He estat infinitat de vegades al Parc Guell i a les bateries del Carmel, però aquesta casa, amb escalinata, no la conec. Bona Feina!

carme ha dit...

està a prop de l'entrada al parc, crec que és la Rambla Mercedes